Ben je zelf een interessant artikel tegengekomen? Tip dan onze redactie!

Blog

Het alles in 1 pakket


Op vrijwel elk reclame blok op zowel radio als tv komt er wel een reclame over alles in 1 pakketten. Waarom wordt er zoveel reclame gemaakt voor een alles in 1 pakket? En biedt een alles in 1 pakket ook wel echt zoveel voordelen als gezegd wordt?

Wat is eigenlijk een alles in 1 pakket?

Een alles in 1 pakket heet ook wel een 3 in 1 pakket. Hierin zit dan niet alleen internet maar ook bellen en tv. Het is ook uiteraard mogelijk om bellen of tv er niet bij te nemen en dan wordt het vaak nog steeds een alles in 1 pakket genoemd. Er zit echter wel altijd een internet abonnement in, aangezien het bellen en tv kijken dan ook via internet verloopt. Een alles in 1 pakket is dus een pakket waarbij internet met een of meer andere diensten gekoppeld is.

Wat zijn de voordelen van een alles in 1 pakket?

Een alles in 1 pakket brengt meerdere voordelen met zich mee. Een van de voordelen is uiteraard dat u nu alles bij 1 provider afneemt en hierdoor ook maar een rekening krijgt. Normaal gesproken kreeg u voor elke dienst apart een rekening. Doordat nu alles op 1 rekening staat bespaart de provider administratie kosten en kan dit weer aan u door verrekenen in een korting. Daarnaast is het voor de provider nog een voordeel, de provider hoeft nu niet meer vol op voor alle diensten die ze aanbieden reclame te voeren om u als klant te winnen. Ze slaan namelijk 3 vliegen in 1 klap. Mocht u meer willen weten over voordelen alles in 1 pakket dan kunt u een kijkje nemen op onze site waar wij hier wat verder op in gaan.

Welke providers bieden een alles in 1 pakket aan?

Vrijwel elke provider heeft een alles in 1 pakket in de aanbieding. Hierdoor is het ook erg moeilijk om deze pakketten met elkaar te vergelijken. Nu is het namelijk niet snel mogelijk om de goedkoopste aan te wijzen op uw adres. Een oplossing hiervoor is het gebruiken van een vergelijkings website die gebruik maakt van een postcode check.Op vrijwel elk reclame blok op zowel radio als tv komt er wel een reclame over alles in 1 pakketten. Waarom wordt er zoveel reclame gemaakt voor een alles in 1 pakket? En biedt een alles in 1 pakket ook wel echt zoveel voordelen als gezegd wordt?

Energiemaatschappij met cadeau

Energiemaatschappijen hebben veel slapende klanten. Dit zijn klanten die al jaren klant zijn en hun contract voor onbepaalde tijd laten doorlopen. Het is best gemakkelijk, want je hebt er verder geen omkijken naar. Maar het is niet de goedkoopste manier. Je kunt namelijk veel geld besparen door regelmatig naar een andere energiemaatschappij over te stappen. Het eerste waar mensen aan denken als ze energie gaan vergelijken, is om te kijken naar de goedkoopste energiemaatschappij. Maar in de praktijk en zeker met een laag tot gemiddeld gebruik is het verschil tussen de energiemaatschappijen vaak minimaal. In dat geval kun je beter kijken naar de leukste aanbieding.

Energieleveranciers willen graag dat mensen naar hen overstappen en ze hebben hier best wat voor over. Je kunt hierbij denken aan een leuk cadeau. Er zijn zelfs energiemaatschappijen waarbij je een Ipad of een tablet cadeau krijgt. Maar het kan ook zijn dat je graag zo goedkoop mogelijk wilt uit zijn. In dat geval kun je beter kiezen voor korting op je energie. Deze korting kan op verschillende manieren gegeven worden. Bij sommige energieleveranciers krijg je korting op de tarieven. Je betaalt bijvoorbeeld een paar maanden maar de helft van het normale tarief. Zeker met een hoog verbruik kan dit voordelig zijn. Andere energiemaatschappijen geven liever een welkomstkorting. Deze korting wordt verrekend met je jaarrekening en is vaak zeker de moeite waard. Zo zijn er welkomstkortingen van 175 euro!

Of je nou overstapt naar een energiemaatschappij met cadeau of toch liever een korting, het overstappen is vaak zo geregeld. Je nieuwe energieleverancier neemt al het werk uit je handen. Je hoeft je alleen nog maar aan te melden en zij doen de rest voor je!
Nieuwe klanten vinden met leads

Het vinden van klanten voor bedrijven en ZZP’ers is in deze economische tijd niet gemakkelijk. Het plaatsen van advertenties in kranten en regionale bladen levert uiteindelijk een minimaal aantal klanten op en huis-aan-huis mailings zijn al helemaal niet meer interessant om direct klanten te vinden. Het is dus erg lastig om klanten te vinden die de producten of diensten van jouw bedrijf zouden willen afnemen. Dus gaan bedrijven en zelfstandigen steeds meer op zoek naar mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken. Nu is het natuurlijk mogelijk om bij de grote offertesites per offerteaanvraag een groot bedrag neer te gaan leggen voor de gegevens van de klant waarvan je uiteindelijk nog moet afwachten of de offerte uiteindelijk doorgaat. Maar een ding staat wel vast: het bedrag ben je wel kwijt. Nu is er laatst een nieuwe website gelanceerd welke ook offerte aanvragen in alle branches verzameld en waarbij de aangesloten bedrijven vervolgens deze offerteaanvragen ontvangen. Het staat vast dat de mensen die een aanvraag via deze site hebben ingediend dus interesse hebben in de producten of diensten die u levert en beter kan u het niet treffen.

Vervolgens maakt u een offerte welke u naar de klant stuurt en deze zal maximaal 5 aanbieders vergelijken. Dus de aanvraag zal verzonden worden naar vijf bedrijven. Uiteindelijk betaald u ook geen prijs per aanvraag maar een totaalbedrag per jaar waarin u het gehele jaar door offerte aanvragen zal ontvangen van alle bezoekers van de website. Offertes aanvragen kan dus tegenwoordig makkelijker, maar klanten vinden ook.


Snel geld nodig?

De snelste manier om in het geheim een klein bedrag te lenen is via een minilening. Het gaat hierbij om relatief kleine bedragen tot en met een bedrag van duizend Euro. Er zijn verschillende financiële dienstverleners die je hiermee kunnen helpen. In de meeste gevallen geschied het afsluiten van een dergelijke lening met een telefoongesprek of in sommige gevallen zelfs met enkele sms-berichten. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn op het kantoor van de geldschieter, waardoor de drempel om geld te lenen laag ligt. Binnen 24 uur heb je het gewenste bedrag op jouw rekening staan, in de meeste gevallen zelfs binnen enkele uren. Ook al heb je een negatieve BKR-registratie (Bureau Krediet Registratie), kan je nog steeds een minilening afsluiten. Zoals bij elke leenvorm het geval is betaal je een vooraf afgesproken rente over het te lenen bedrag. Een bedrag lenen via een minilening is dus heel eenvoudig, let er wel op dat je het totaalbedrag (inclusief rente) de eerst volgende maand terug betaald moet hebben. Lukt dit niet? Dan volgt er een boetesom met een verhoogde rente.

Andere leenvormen

Een alternatief om snel geld te lenen is met een (prepaid) creditcard of het instellen van een negatief saldo limiet op jouw reguliere bankpas. Een negatief saldo limiet, staat ook bekend als: rood staan. Over het te lenen bedrag via creditcard of bankpas betaal je een relatief kleine rente. Het rentebedrag verschilt per aanbieder. Bij o.a. de ING Bank kan je een negatief saldo online instellen en opheffen. Een creditcard aanvragen kan bij diverse aanbieders. Een creditcard is ook handig als internationaal geaccepteerd betaalmiddel. Een creditcard krijg je opgestuurd en zal je (gemiddeld) binnen vijf á tien werkdagen kunnen gebruiken. Een negatief saldo kan je gebruik, direct na het instellen van het limiet. Meer complexe leenvormen zijn de volgende: persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Het grote verschil tussen deze twee is dat je bij een persoonlijke lening een vooraf te lenen bedrag afspreekt, bij een doorlopend krediet staat dit niet vast. Als je met een persoonlijke lening uiteindelijk meer wilt lenen dan het vooraf afgesproken bedrag, dan wordt er een verhoogde rente gerekend. Zoals bij elke vorm van lenen het geval is, kunnen de voorwaarden en rentebedrag verschillend zijn. Als je opzoek bent naar de voordeligste lening, doe je er goed aan deze en andere geldzaken te vergelijken voordat je een lening afsluit. Bij een persoonlijke lening en doorlopend krediet mag je geen negatieve BKR-registratie hebben, bij een minilening mag dit wel.

 

Black Card: Onbeperkt geld lenen

Alles kopen wat je wilt. Wie wil dat niet? Met de legendarische Black Card van American Express kan je ongelimiteerd geld spenderen. Zoals de naam zegt is het een zwarte creditcard, gemaakt van geanodiseerd titanium. Officieel staat de creditcard bekent als de Criterion Card. American Express was in de jaren 90 de eerste die aan kwam zetten met een dergelijke kaart voor de elite: de groep mensen die iets meer te besteden heeft dan de gemiddelde persoon.

 

Nu zijn er meerdere leveranciers die een soortgelijke exclusieve kaart bieden, maar de Black Card is nog steeds het meest bekend. Bij de lancering zijn een beperkt aantal kaarten uitgegeven aan o.a. Naomi Campel, diverse Hollywood sterren en zakenmensen zoals Bill Gates en Donald Trump. Nu telt de kaart ruim 20.000 mensen, waarvan ruim 1.000 Nederlanders een dergelijke creditcard bezitten. De gemiddelde burger komt niet in aanmerking voor de Black Card. Je moet minimaal een jaarinkomen van 180.000 Euro hebben en een uitgavepatroon van jaarlijks 500.000 Euro. Hiernaast een smetteloos betalingsverleden en jaarlijks een kleine bijdrage leveren van 2.000 Euro.

 

Verder kent de Black Card vele exclusieve voordelen. De gehele dag staat er iemand voor je klaar om te helpen met exclusieve reserveringen wereldwijd voor evenementen, vliegtickets, concerten, hotels en restaurants. Zo krijg je nagenoeg altijd toegang tot een uitverkocht concert d.m.v. een eenvoudig belletjes naar de servicedesk van American Express. Verder kan je gratis overnachten bij enkele top hotels in Nederland, krijg je toegang tot de VIP lounge op vliegvelden en gaan exclusieve winkels (zoals Louis Vitton) speciaal voor jou open. Alternatief voor de Black Card is de Visa Black Card, HSBC Premier World Mastercard en de Palladium Card van JP Morgan. Al de genoemde creditcards hebben geen spendeer limiet en kennen vele exclusieve privileges. De enige kaart waarvoor je geen jaarlijkse bijdrage hoeft te leveren is de creditcard van HSBC.

Geld lenen

Een creditcard zonder limiet lijkt heel prettig. Het is minstens zo belangrijk dat je de uitgaven goed in de gaten houdt. Er zijn veel celebrities die uiteindelijk hun lening niet meer kunnen terugbetalen, omdat ze ver boven hun inkomen gaan leven. Dus ook al doe je een kleine aankoop via internet of sluit je een persoonlijke lening af voor een auto, vakantie of verbouwing is het belangrijk na te denken over de voorwaarden voor het terugbetalen van de lening. Ga je een lening afsluiten? vergelijk de aanbieders, om te zien welke aanbieder het best aansluit op jouw wensen.

 

Zijn centveilingen betrouwbaar?


Veel mensen hebben dit soort websites vast weleens voorbij zien komen in hun internethistorie, centveiling websites. Centveiling websites zijn websites die tal van mooie producten zoals iPads, televisies, koelkasten enzovoorts aanbieden tegen belachelijk lage prijzen, maar hoe werken dit soort websites en zijn ze wel zo betrouwbaar als dat ze zeggen dat ze zijn?

Hoe werken centveiling websites?


Centveiling websites werken totaal anders dan bijvoorbeeld VakantieVeilingen. Wanneer u een account aanmaakt op een centveiling website krijgt u in de meeste gevallen gratis credits waarmee u kunt bieden op de lopende veilingen. Per klik gaat er 1 biedcredit van uw accountsaldo af en wanneer u op nul komt te staan bieden de websites u de mogelijkheid om credits bij te kopen. Dit is tevens het verdienmodel achter deze websites. U zult merken dat u niet de enige bent die meebied en een van de meest gehoorde klachten van centveiling gebruikers is dat er steeds op de laatste seconden wordt geboden. Dit komt omdat veel van deze websites gebruik maken van een geautomatiseerd systeem waardoor deze websites zelf meebieden op de producten. Gelukkig bestaan er ook een aantal eerlijke centveiling websites die natuurlijke winnaars hebben en ook de prijzen daadwerkelijk versturen.

Betrouwbare centveiling websites


Zoals gezegd bestaan er een aantal betrouwbare centveiling websites. Een daarvan is BudgetBids. Deze firma bestaat reeds een jaar en heeft behoorlijk wat volgers op de verschillende social media kanalen. Tevens zijn zij de goedkoopste centveiling website in de wereld. Waaraan kun je merken dat deze website wel betrouwbaar is en anderen niet? Op de website van deze centenveiling kun je nadat je hebt geboden op een product en hem uiteindelijk niet hebt gewonnen alsnog het product kopen met korting. Wanneer je bijvoorbeeld 10 keer bied op een product van 100 euro ontvang je 2,50 korting. Het product kun je dan afrekenen met iDEAL of MrCash en je ontvangt het product ook daadwerkelijk thuis.

Tips bij het bieden


Wanneer je besluit een account aan te maken op een centveiling website is het aan te raden om de eerste paar dagen te kijken hoe vaak en wanneer men gaat bieden, u wilt immers de meeste kans hebben om een product met een fikse korting te winnen. Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat het geen verslaving moet worden. Stel uzelf een bepaald doel in ogen en wanneer dit niet haalbaar blijkt te zijn met uw budget, stop dan ook direct.etrouwbaar?


 

Beginnen met beleggen

Het beleggen van geld, veel mensen doen dit. Maar hoe moet je nou eigenlijk beginnen met beleggen?

Wat is beleggen?
Het beleggen van geld wordt gedaan met als doel om na verloop van tijd meer geld te verdienen. Het is echter niet altijd het geval dat er een positief resultaat wordt behaald. Het kan zo zijn dat je met het belegde bedrag het dubbele binnen haalt, maar het kan ook zo zijn dat je alles kwijt raakt. Dat is het grootste risico aan het beleggen. Het beginnen met beleggen, voor onervaren mensen, kan enorm lastig zijn. Ze hebben er geen verstand van, en het ze zien veel verschillende cijfertjes voorbij komen. Het is daarom belangrijk, als je wilt beginnen met beleggen, dat je je eerst laat informeren over alles.

Beginnen met beleggen
Zoals we al zeiden is het voor beginners erg lastig om te beginnen met beleggen. Ze hebben vaak weinig tot geen verstand van het beleggen. Er zijn bepaalde stappen wanneer je wilt beginnen met beleggen. Deze hebben we op een rijtje gezet:

- Beleggersrekening
Dit is de eerste stap voor het beleggen. Je opent een beleggersrekening bij een bepaalde bank. In de meeste gevallen is dit gratis. Een veel gebruikte term bij het beleggen is online broker. Dit houdt in dat het gemakkelijk is om online een beleggersrekening te openen. Voorbeelden van banken waarbij je een beleggersrekening kunt openen zijn: Aegon, ASN en Binckbank.

- Waar beleggen?
Dit is uiteraard een belangrijk onderdeel van het hele proces. Waar wil je je geld beleggen? Er is enorm veel keus. Voorbeelden van waar je je geld kan beleggen is een spaarrekening, goud en zilver, olie en aandelen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, want zoals we al zeiden zijn er enorm veel mogelijkheden. Er wordt meestal, voor een beginner, echter wel aangeraden om je eerst op één of twee soorten te richten.
Zodra je iets hebt gevonden waar jij je geld in wilt beleggen ga je nog meer informatie opzoeken.

- Hoeveel en wat beleggen?
Bij het beleggen wordt er vaak gebruik gemaakt van geld dat niet wordt gebruikt, en dat op korte of lange termijn ook niet gebruikt zal gaan worden voor iets. Met dat geld kun je gaan beleggen. Als beginner is het echter belangrijk om niet gelijk je hele kapitaal in te zetten. Wanneer je wilt gaan beleggen, kun je een richtlijn aanhouden van een paar duizend euro. Je moet er echter altijd rekening mee houden dat het belegde geld ook in één klap weg kan zijn. Dat is het risico van het vak. Daarnaast is het nooit verstandig, zowel voor beginners als voor gevorderden, om je gehele kapitaal te verspreiden over verschillende soorten beleggingen.

Ik adviseer u om ook eens te gaan handelen in opties. De beste site voor handelen in binaire opties en de site met een cursus en de beste strategie voor optiehandel. Alle bekende brokers zijn hier te vinden.

Wat je moet weten over het nieuwe BPM systeemWat een aantal weken terug al werd gevreesd, toen de miljoenennota uitlekte, is werkelijkheid geworden. Naast de verhoging van de zorgpremies werd op Prinsjesdag ook duidelijk dat autobestuurders de komende jaren meer kwijt zijn aan accijnzen op brandstof, bijtelling en de BPM op auto’s. Wat betreft de BPM berekening zal er een heel nieuw systeem komen.

BPM berekenen op basis van CO2

Bij de berekening van de BPM, de belasting die afgedragen wordt bij aanschaf van een auto, zal in de toekomst nauw samenhangen met de hoeveelheid CO2 die de auto uitstoot. Hoe minder deze uitstoot is des te minder BPM zal er betaald hoeven te worden. Schonere auto’s in het voordeel dus. Er wordt gezegd dat over wagens met een dergelijk laag CO2 niveau zelfs totaal geen BPM wordt berekend.

Emissie CO2 groter in praktijk

Hetgeen wat de fabrikanten van hybride auto’s beloven qua emissie ligt in veel gevallen ver van wat er in de werkelijkheid gebeurd op de weg. Door deze grote verschillen loopt de overheid in de laatste 8 jaar al meer dan 5 miljard euro mis. En vandaar de maatregelen, welke gericht zullen zijn op het aanscherpen van de BPM versoepeling en eerdergenoemde besluiten om op sommige auto’s helemaal geen BPM te heffen. Ongelukkig is wel dat dit juist de schone rijders zal treffen. Daarom zullen anderzijds de bestuurders van milieuverontreinigende voertuigen ook aangepakt gaan worden.

Bijtelling ook CO2 afhankelijk

Naast de BPM berekening zal ook de fiscale bijtelling afhangen van de CO2 uitstoot. Er waren diverse niveaus in de bijtelling te weten: 4, 7, 14, 20 en 25 procent. Verwacht werd dat de lage tarieven door de overheid zullen worden gegrepen. De regels om in aanmerking te komen voor de gunstige bijtellingschalen zouden strenger worden gemaakt. Inmiddels weten we sinds Prinsjesdag dat de 14 procent bijtelling schaal zal verdwijnen met ingang van 1 januari 2016. Dus volgend jaar kan er nog wel gebruik van gemaakt worden. Wat wel zal gaan veranderen is dat er geen verschil meer zal bestaan tussen auto’s die op benzine rijden en diesel-auto’s. Voor beide brandstoffen zal gelden dat zij maximaal 82 g/km mogen uitblazen om van de 14 procent bijtelling te profiteren. Deze waarden liggen nu op 88 m/km en 85 g/km voor respectievelijk benzine en diesel. Veel auto’s zullen dus niet meer kunnen profiteren, maar de autofabrikanten hebben laten doorschemeren er druk mee bezig te zijn de auto’s aan te passen om ze minder CO2 te laten uitstoten zodat ze nog wel binnen de grenzen voor bijtellingregeling vallen.

Kerstpakketten verkozen boven fietsenplan?Tijdens de miljoenennota afgelopen Prinsjesdag kwam naar voren dat de fiets van de zaak mogelijk in gevaar is vanwege een wijzigingsvoorstel van staatssecretaris Wiebes. De werkgever wordt feitelijk gedwongen in de toekomst een keuze te maken tussen voor de fiscus aantrekkelijke regelingen als bedrijfsuitjes, fietsenplan en de kerstpakketten. En laatsgenoemde zou wel eens als winnaar uit de bus kunnen komen wordt verwacht.

Eindjaarsgeschenk onmisbaar?

Als werknemers en werkgevers gevraagd worden wat hun voorkeur heeft zal het overgrote deel kiezen voor het kerstpakket dat in december jaarlijks wordt uitgedeeld aan de werknemers van de bedrijven. Niet zo zeer om de inhoud, maar gewoon om de traditie in stand te houden. Tradities in Nederland, het is iets waar we beter niet aan kunnen komen getuige de rel onlangs vanwege het mogelijk af schaffen van Zwarte Pieten en deze in te ruilen voor gekleurde pieten enzovoorts. Nee laat alles zoals het was is een beter idee, zeker in de gezellige, warme decembermaand.

Geen fietsenplan meer

Volgens SP-kamerlid Bashir zou het opdoeken van het fietsenplan ernstige gevolgen kunnen hebben, zeker voor de fietsenbranche. Mensen zouden hun baan kunnen verliezen mocht het voorstel er doorheen komen in de kamer. De branche is namelijk zeer afhankelijk van de regeling dat werknemers voordelig een fiets kunnen aanschaffen eens per 3 jaar via het bedrijf waar zij werken. Er wordt zeer veel gebruik van gemaakt en mocht dit wegvallen zouden de fietsshops in ons land dit zeker gaan merken. Niet alleen de dalende verkopen zijn een doorn in het oog. Wat te bedenken van al die mensen die in plaats van met de fiets nu weer met de auto richting het werk reizen. Het zal leiden tot meer files en luchtvervuiling op den duur. Het kamerlid zal er alles aan doen het voorstel tegen te houden.

Kerstpakket blijft hoe dan ook

Hoe het ook zal aflopen, verwacht wordt dat de pakketten hoe dan ook toch wel worden uitgedeeld. Enkele jaren terug tijdens de grote economische crisis bleek dit al. Toen gedacht werd dat het aantal kerstpakketten dat besteld zou worden drastisch zou dalen, bleek dit zelfs nog te stijgen. En er werd ook nog eens meer voor uitgegeven ook per los pakket. Het blijkt dat dit zo onlosmakelijk verbonden is met het Nederlandse bedrijfsleven dat dit toch wel blijft bestaan en men zich geen zorgen hoeft te maken voor het presentje aan het einde van het jaar.